nuffnang

Monday, September 26, 2011

kosong

mo0d = lonely......
    hye reader....hope korg ok, happy, chill....DC skg nk cakap buzy pun xjgk...cume buat persediaan nk buat pameran kat OU....insya'allah ahad nie.... not alone, but all my studio member.... xrase pape, nk ckp excited pun x.... biase2 jew.... DC lam dunia sdri... pk hati dan prasaan.... buat masa skg xde prasaan...nk cakap kat dye malu, ble da cakap takut tak diterima...takut bertepuk sebelah tangan....takut dye da xnak kawan pasnie... hurmmm....buat masa skg, DC tgu masa untuk trus trang pada someone yang da say L word to me.... xnk sebarang ikatan lagi.... bukan nk tolak terus, tapi hati nie ada nama org lain.... andai dah terluah dari mulut dye sdri.... baru buat keputusan... xkan nak jaga hati org jew....hati aq sdri yang aq utamakan.....tapi tersentuh sgt ble dgr.....'pilih org yang sayangkan kte.....bukan org yang kte syg'

reader......tolong DC....
xmampu senyum.

4 comments:

Anonymous said...

awkk..akuilah diri awk telah mencintainya & bercinta lah sepenuh ati..awk akn lg menyesal jika tiada kekuatan diri meyatakan cinta awk tu ...andai dia yg terbaik utk awk, Insya Allah cinta tu milik awk sentiasa.. :)

Syafiyana said...

i'm just a gurl...xkan perigi nk cari timba....

Anonymous said...

kan da luah kat sini...nt dia bce la tu...heeee

Syafiyana said...

hope so.... malas layan sgt feel nie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...